היפהפייה הנרדמת
תיאטרון מאויירמפגש ייחודי ומרענן בין סיפור מאויר לאיור מסופר.
עמליה (איור) ונעמי (סיפור), שתי אחיות, חזרו אל אגדת הילדות האהובה עליהן ויצרו עבורכם - הילדים, הזדמנות להציץ לתוך הסיפור והספר ולדפדף בעולם הקסום של האגדה. שחקנית-מספרת יוצרת עולם תיאטרוני מיניאטורי בין דפי הספר.
ההצגה מוקדשת לאחות עדנה, פייה אמיתית
פרס
פרס הצגת התיאטרון המצטיינת לשנת 2010 של אתר "הפנקס-כתב עת מקוון לספרת ותרבות ילדים"
מן הביקורות
...מההצגות הנהדרות והמרגשות ביותר שראיתי השנה... זו פשוט הצגה מקסימה. היא אמנם מיועדת לילדים, שאכן נהנו מאוד ואף השתתפו באופן פעיל במהלך ההצגה, אבל כמו כל הצגת ילדים טובה, היא פונה גם אל המבוגרים שבקהל ומדברת איתנו על הדברים שמעניינים אותנו... יואלי, מצליחה להפתיע, להצחיק, לרתק ואפילו קצת להדמיע... היא עושה את כל זה באמצעות יכולת הסיפור המופלאה שלה, מגוון רעיונות בימתיים מקוריים ובעיקר הרבה רגישות אנושית (מצרך שהופך נדיר יותר ויותר לאחרונה).סתיו פלטי-נגב, אתר הפנקס
ברצוני להודות לתיאטרון הקרון ולנעמי יואלי, האחת והיחידה על הצגה כה נהדרת ונפלאה... הזמנתי את ההצגה למדריכי תכנית "סיפורטרון", תכנית קרב למעורבות בחינוך - וכולם היו מאושרים. המשחק של נעמי שובה לב, קולה רך ומלטף והיא שובה את הקהל באופן שאין לתאר במילים. התפאורה קטנה ומינימליסטית אך ממנה בוקעות הפתעות, סודות ודברים לא צפויים. הצפייה בהצגה כמוה כהצצה לעולם קסום ומלא אגדות, כמו לטייל בתוך ספר הרפתקאות אני ממליצה בחום על ההצגה שמתאימה לכל הגילים- לילדים ולמבוגרים כאחד!איריס ארגמן - מנהלת תכנית "סיפורטרון"
תכנית קרב למעורבות בחינוך. סופרת ילדים
קסם של הצגת יחיד ... הסיפור מוצג באמצעות ספר גדל מימדים שדפיו מגלים איורים נהדרים (מאת עמליה הופמן) וחלונות נפתחים המגלים בפני הצופים את הדמויות השונות... אל תטעו, למרות שזוהי הצגה ללא הרבה "אקשן", הילדים ישבו מרותקים, שיתפו פעולה בהתלהבות.. למרות שכביכול אפשר היה לטעות שזהו סיפור לבנות, הרי שגם הבן השובב שישב עימנו, ורבים אחרים מסביב, נהנו לאורך כל ההצגה, למרות העדינות והתחכום שלה. מומלץ בחום להורים, לילדות וילדים מגיל 4.אפרת לב, אתר "קינדרלנד"
השתתפות בפסטיבלים
- הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון בובות, ירושלים
- הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון וסרטי בובות, חולון
עיצוב חזותי ואיורים: עמליה הופמן
עיבוד ומשחק: נעמי יואלי
עיצוב אביזרים, תלבושת והדפסי בד: עינת אמיר
מוסיקה והדרכה קולית: מיקה דני
עין שלישית: מרית בן ישראל
ביצוע ספר: ארט-פלוס ירושלים
תפירת בגד: חגית קרקובסקי
בגד לכסא: נטליה רוזנטל
הפקה: תיאטרון הקרון
במה: רוחב 2, עומק 2
הקמה: שעה
פירוק: שעה וחצי
גישה נוחה: חובה
נקודת חשמל: חובה
עד 60 קהל
ההצגה מאושרת ע"י
- סל תרבות ארצי
- תרבות לפריפרייה